sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Yksin kotona

Yksin kotona. Järisyttävää. Tämä on todella harvinaista herkkua. Ja mitä tekee äiti kun jää yksin? Laittaa pesukoneellisen pyykkiä pyörimään. Argh. Olenko ehdollistanut itseni pyykinpesuun... mutta seuraavaksi aion siirtyä sohvalle ja lukea kirjaa. Tai katsoa viimeiset osat Damages sarjaa, jotka jäi Espanjan reissun aikan näkemättä. Hmm, vaikea valinta... Täällä on ihan karsea sää. Kar-see. Kylmä ja räntää. Ei tämä ole mikään kevät, tämä on marraskuu. Tai no, vähän enempi on valoa sentään. J lähti kuitenkin Veran kanssa kävelylle kun futisliput piti hakea huomiseen matsiin. Ja itse olen käynyt jo tänään body balancessa ja eilenkin pääsin jumppaan, joten nyt voin hyvällä omallatunnolla maata sohvalla ja syödä sunnuntaikarkkia. Yksin!!!

Onneksi eilen oli hieno sää ja oltiinkin ulkona kävelyllä, käytiin ihanalla pitkällä brunssilla ja keilaamassa! Se oli kivaa, kun oltiin aika tasaisen hyviä (tai huonoja, riippuu katsantokannasta) eikä kumpikaan joutunut suuttumaan liikaa häviämisestä.. Pitää mennä pian uudelleen, kunhan oikea olkapää ja käsivarsi on saatu takaisin sijoilleen (nukkuminen vauvan vieressä + keilaaminen on huono yhdistelmä).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle, sunnuntaikarkit ja yksin :) Keilaaminen on myös mukavaa, mä kävin muutama viikko sitten monen vuoden tauon jälkeen kokeilemassa. Kumma kyllä, ei tullut käsi kipeäksi ja mukavaa oli. Täytyisi käydä useammin.

Elli kirjoitti...

uuh! kuulostaa kyllä hyvälle! meilläkin meni muutto ihan jees :) mun tavarat tuli tosin vasta viikon päästä perille, mutta tulivat kuitenki! kämppäkin löytyi, kiva alue ja suht lähellä keskustaa. jee!
mun yksinään olo loppui viikonloppuna, käytiin risteilyllä suomessa ja hain samalla lapsen tänne.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hymy, keilaaminen oli tosi hauskaa! Vaikka vähän hävisinkin :(
Mutta vannoin että otetaan revanssi pian, ei siis 2 vuoden taukoa niin kuin edellisellä kerralla!!

Elli, hienoa! Tervetuloa :D Kiva että tavaratkin tulivat, missäs päin asustelette? Ja minkä ikäinen lapsi teillä/sulla on?

Elli kirjoitti...

Johanneshov. Hammarbyhöjdenin asemalla hypätään veke ja joku kilsan matka kävellä kotiin!
vielä vähän polla hukassa noissa metroasemissa ja muissa. pitäis ottaa joku viikonloppu vaikka ja metro-turisteilla ympäri tukholmaan.

Mun pieni pallero täyttää 5 toukokuussa! :)

ja kiitoksia! kiva päästä tänne!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Mä oon kyllä niin keskusta-asuja, että en ihan tarkkaan aina tiedä paikkoja kun mennään keskustan ulkopuolelle...

Ehdottomasti kannattaa ajella täällä ympäriinsä ja tutustua!! Täällä on niin paljon kivaa ja nähtävää! Voi niin "vanha" jo, 5 kokonaista vuotta!