torstaina, elokuuta 23, 2007

Kumma täti tuli kylään

Meille tuli eilen kummitäti Suomesta kylään. Hänkii totes, että onpa se pieni! Pienihän se on juu kirppu muutaman viikon vanha.. Kyllä nyt suku ihmettelee ja kummastelee. Tässä kuvassa kummatäti ja meidän sittiäinen, huom. matchaavat korvakorut ja tutti :)

Kummitäti uskalsi kuin uskalsikin ottaa kirpun syliin ja nyt menee jo ihan suvereenisti. Tänään pääsi äiti joogaan - tavalliseen joogaan ekaa kertaa sitten huhtikuun! - kun kotijoukot, kummitäti ja iskä, pitivät tytöstä huolen. Hyvin meni! Huh! Ja äiti sai pitkästä aikaa vähän treeniä - ja olla itsekseen, mikä oli muuten aika kummallinen olotila!!! Tuntui oudolta jättää pikkuinen kotiin. Jumpassa vilkuili 10 minuutin välein kännykkään, ettei vaan kotijoukot jo kutsu äitiä apuun. Hyvin pärjäsivät (enkö minä olekaan korvaamaton? no ehkä olen vielä jonkin aikaa :) Kätilö sairaalassa sanoi, että oikein raskasta jumppailua ei saisi harrastaa ennen kuin vähintään kuukausi synnytyksen jälkeen, joten aloitetaan kevyehköllä joogalla ennen kuin voi siirtyä rajumpiin lajeihin... Ja ensi viikollahan siitä on kuukausi. Ensi viikolla todellakin Vera täyttää kuukauden! Sitten kyllä leivotaan kakku ja juhlitaan :)

Ensi viikolle on äitille myös varattu kampaaja ja hammaslääkäri ja kummatäti buukattu kärryjä työntelemään siksi aikaa. Huippua! Nyt onkin menoja melkein päivittäin, enempää kuin yksi meno/tekeminen per päivä ei kyllä edes kykene. Tänäänkin päästiin puistoon vasta puoli kolmen aikaan. Toisaalta tämähän tässä ajassa onkin niin kovin ihanaa, ettei ole kiirettä eikä stressiä mihinkään! Ihmeellistä seurata pienen elämän alkua, pikkuisen tuhinaa ja haistella vauvan tuoksua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helou, Hienoa että Lennu-täti hanskaa hommat ja äiti pääsee joogaamaan. Ja omaa asiaa, pakko hehkuttaa, tänään ekaa yötä omassa kodissa Kuohulla, tuntuu hienolta. Hälsningar till alla, vi ska basta nu... toppen!!!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hienoa, onnea teille uuteen kotiin! Tullaan käymään kun keretään :) Terkkuja sinne teille kaikille!