perjantaina, elokuuta 31, 2007

Drama queen

Tuli tässä mieleen edellisen postauksen jälkeen, ettei ehkä hautajaisia pitäisi laskea kategoriaan bileet... vai kuinka. Oli miten oli, Vera selvitti sekä kuukausisynttärinsä että hautajaiset kunnialla. Kirkossa ei pihahtanutkaan. Suhtautui tyyneydellä kehuihin ja ihasteluihin. Jatkoilla heitti tosin sellaiset puklat, että sitä tuli niin suusta kuin nenästäkin ja oh my gooood millä voimalla... Muutenkin viime ajat on kuluneet oksennuksen merkeissä. Joka syötön jälkeen on aiheellista heittää vähintään pienet ja useimmiten aika isotkin puklat. Tänään on vaihdettu vaatteita neljä kertaa. Vai onko meillä sellainen prinsessa, joka haluaa kokeilla ainakin kolmet eri kuteet päivässä?? Tai toteaa, että kamoon mutsi, nää on ihan hirveet releet, mitä sä mun päälle oikeen pistät, nää kyllä vaihtoon ja sassiin ja sitten pluaaah tulee tavaraa rinnuksille. Yleensä saa äiti tai isäkin vaihtaa vaatteet samaan syssyyn. Lisäksi kippura vetäisi sellaiset systeemit lavuaariin vaipanvaihdon yhteydessä, että koko putki meni jumiin. Onneksi tämä tapahtui sen jälkeen, kun oltiin jo tultu kotiin... Että sellainen päivä. Tytöltä tulee siis tavaraa riittämiin molemmista päistä, varmaan hyvä niin.

Prinsessoista puheen ollen - oletteko muuten huomanneet, että prinsessa Diana kuoli 10 vuotta sitten. Siis excuse me, voiko tätä uutista olla huomaamatta kun vähintään 3 tv-kanavaa pyörittää muisto-ohjelmaa ja muisto-ohjelman uusintaa neljättä päivää...?? Jotain rajaa. Ei kai se nyt niiiiin merkittävä tapahtuma ollut? Vaikka kai se lasketaan niihin, mistä ihmiset puhuvat "missä olit silloin kun Diana kuoli?". Ja suurin osa meistä varmaankin osaa myös vastata kysymykseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa meidänkin pavarotti olla aika tarkka vaatteistaan, tuota samaa on harrastettu myös täällä! :D Puklausta, tosin nyt, kun saatiin ilmaa masusta pois, puklaus on vähentynty kovasti. Pediatrin mukaan puklaus johtui pojalla ilmavaivoista, voi pieni prinssi... Tosin meillä tuo ilmaongelma oli ihan alusta asti,(jo sairaalassa) eikä poika enää syönytkään, vatsassa köllötti jättimäinen ilmakupla, joka lopulta saatiin muutamalla ruiskulla pois. Sitten vähentyivät masuvaivat. :D

Mutta puklaus, vaatteita kuluu koko perheellä ja pesukone tanssii lähes 24/7 ;)

Paljon,paljon terkkuja!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ilmankos teidän Vera on niin siro! Meidän esikoisemme puklasi tosi paljon ensimmäisen vuoden ja hän hoikistui koko ajan. :(
Lääkäri sanoi, että se loppuisi heti, kun esikoinen täyttäisi vuoden. Se johtui mahaportin löysyydestä, muistaakseni. Kun esikoinen täytti vuoden, niin se puklaaminen loppui mutta esikoinen pysyi hoikkana koko lapsuusiän ja nyt teininä hän on tosi pitkä ja laiha kuin seiväskeppi.
Kolme muuta eivät puklanneet paljon ja olivat pyöreitä lapsia parin ensimmäisen vuoden aikana. Nyt kaikki ovat pitkiä ja hoikkia.

Usko tai älä, mutta täällä Suomessakin Dianasta puhutaan joka päivä jo kahden viikon ajan: lehdissä ja televisiossa.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Milano, ihanaa että teillä on siellä nyt oma pavarotti! Ja hyvä kuulla että muillakin on puklausta :D Paljon terkkuja!

Anonymous, ensi viikolla pitäisikin punnita mitä tyttö painaa. Toivottavasti on kuitenkin puklailusta huolimatta tullut lisää painoa! Saa nähdä tuleeko Verasta tosiaan kukkakeppi kanssa vai muuttuuko meininki ajan myötä. Kiva kun jätit kommentin!