sunnuntaina, syyskuuta 25, 2005

itku pitkästä ilosta jne

Perjantaisesta ylilyönnistä johtuen oli vielä tänäänkin krapula!! Eilinen oli normaalia kärsimystä, mutta että vielä tänäänkin? Jotenkin en vain suostunut hyväksymään aamuista jomotusta päässä ja menin silti stepaerobiciin. Lisäksi vatsa oli jotenkin sekaisin. Suurin osa jumpasta oli otettava jotenkin kakkosvaihteella. Voiko olla, että yleenmääräisestä viininjuonnista voi joutua kärsimään 2 päivää? Epäreilua.

Lisäksi taisin harjoittaa (nykyisin onneksi todella harvinaista) luurijuopottelua. Paino sanalla taisin, sillä muistikuvani loppuillasta ovat hiukan hämäriä. Aina välillä sitä näköjään taantuu 10 vuotta taaksepäin. Olen kuitenkin erityisen katkera kännykälleni, joka ei jostain käsittämättömästä syystä ole tallentanut lähettämiäni viestejä lähetettyihin. Olen tästä varma, kuulin nimittäin varmasta lähteestä että olin lähettänyt saman viestin kahteen kertaan, mutta yhtään lähetettyä ei ole tallentunut puhelimeni muistiin. Aaargh. Toisaalta on ehkä vain parempi olla tietämättä??

Olin lohdutuksekseni tänään elokuvissa katsomassa Kalle och chokladfabriken ja söin vähän suklaata ja muuten karamelliä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitä mitä ei muista ja mistä ei ole todisteita, ei ole tapahtunut ;)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hyvä neuvo, kiitos ;) ei sitä varmaan tapahtunutkaan...