maanantaina, marraskuuta 10, 2008

Isänpäivänä

Isänpäiväkin sitten oli ja meni. Jo toinen sellainen, niin se vaan aika menee. Jotenkin vaikeaa edes muistella millainen Vera oli viime isänpäivänä. Verahan siis vaan, niin no, oli vauva. Olla köllötti ja möllötti. Nyt Vera oli tehnyt isänpäiväkortin päiväkodissa! Niin söpöä...

Isänpäivää vietetään muuten sekä Suomessa että Ruotsissa samana päivänä, äitienpäivää ei. Äiti saa siis kaksi omaa juhlapäivää, isi vain yhden :/

Viime vuonna oltiin Espanjassa, ja aurinko paistoi. Nyt oltiin Tukholmassa, ja satoi. Mutta oli varmasti kuitenkin yhtä mukavaa jossei mukavampaakin. Käytiin Postimuseossa! Tiedän, kuulostaa ihan kuolettavan tylsältä... Mutta siellä oli hirmu kivaa:) Siellä oli mm pikkuisten oma posti-osasto, jossa sai lähettää omia kortteja ja leikkiä postitoimiston tätiä tai setää ja leimata kirjeitä. Ja ajaa postiautolla. Vera oli ihan intona. Sitten mentiin syömään isänpäivän myöhäinen lounas Grilliin. Mahat pystyssä sieltä sitten taaperrettiin kotiin koko perhe sohvalle köllöttämään. Ihanaa, että on perhe. Ihanaa, että saa viettää isänpäivää.

Huomenna on taas Suomen reissu edessä, työmatka itsekseen. Pitäisikin pakata, vaikkei yhden yön työmatkalle juuri tavaroita tarvitsekaan. Ei millään siis jaksaisi lähteä, onneksi se on vuoden viimeinen työreissu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sä sitten teet, jos työmatkoja Suomeen?

Anonyymi kirjoitti...

Sulle on tunnustus blogissani!

Anonyymi kirjoitti...

Suomalais-ruotsalaisilla äideillä on tosiaan kaksi juhlapäivää. Meillä yleensä huomioidaan molemmat mutta varsinainen juhla on sinä päivänä kuin muukin ympäristö juhlii. Eli maassa maan tavalla!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Laura, mä olen rekrytoinnissa yrityksessä, jonka pohjoismainen pääkonttori on Tukholmassa ja täältä käsin hoidetaan myös meidän Suomen rekrytoinnit. Siksipä silloin tällöin rekrytointireissuilla Suomessa :)

Ratón, kiitos! Ihana myyrä! Laitan sen pian mun blogiin!

Paus i skärgården, näin on ollaan onnenpekkoja :D Me juhlittiin tänä vuonna molempia, toisaalta tämä eka äitienpäivä ei vielä lapsen puolelta juuri ollut mikään iso juttu, enempi mentaalisti itselle :)