sunnuntaina, marraskuuta 23, 2008

Kukkuu!

Kuka on piilossa verhon takana? Verahan se! Kukkuu!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onpa söötti kuva! Meillä oli melko samanlainen raektio tuosta lumesta. Milena seisoa jökötti paikallaan. Ei hievahtanutkaan vaan tuijotti maahan järkyttyneenä. Tosin pihassamme on tällä hetkellä lumimyräkän jäljiltä ehkä noin puoli metriä lunta, joten eipä tuo tyttö olisi edes päässyt kuin vaivalloisesti kahlaamalla eteenpäin.:)
Kyselit aiemmin, että miten hääsuunnittelut edistyvät. Vastaus on, että eivät sitten mitenkään. Huokaus. Missä välissä sitä pitäisi oikein ehtiä? Syyshäihin olemme nyt päätyneet, se on varmaa. Ihanaa lukea, miten teillä oikeasti ne häät jo lähestyvät. Joko on alkanut jännittämään? Sitähän ollaan rouvia jo ihan pian!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Elina, eikö olekin kiva kuva -harmittaa vaan kun se on vähän pimeä, taustavalo ja huono kuvaaja on onneton yhdistelmä...

Täälläkin on tänään satanut lunta koko päivän! Ja rattaat jotka muutoin sopii hyvin kaupunkiliikenteeseen ei todellakaan ole parhaat mahdolliset lumihangessa (kääntyvät etupyörät..)!!

Syyshäät kuulostaa ihanalta! Kaikki vuodenajat sinänsä ovat mun mielestä sopivia, kunhan on aurinkoinen sää tai ei ainakaan sada. Ja sitään voi tapahtua niin kesällä kuin talvella.. Ja kyllä, kyllä jännittää! Ja vähän stressaa kun on vielä penteleesti hommaa!
:0