lauantaina, marraskuuta 15, 2008

Häätohinaa

Häihin on enää kuukausi. Hui ihan hurjaa. Hiukka alkaa hirvittää, että tuleekohan vikalla viikolla sitten kuitenkin paniikki... Aika lungisti me on kyllä otettu, henganahdistusta ei ole tullut kuin pari kertaa. Nyt on viimein ruoatkin tilattu, joten sapuskapuoli alkaa olla kunnossa ja juomaakin pitäisi piisata.

Mekkoa mennään kokeilemaan ekaa kertaa maanantaina, tänään ostin siihen (ehkä) sopivan "stoolan" tai whatever sen nimi onkaan, tällä viikolla on hommattu myös alusvaatteet. Korutkin on jo suht selvillä. Kampaaja on sovittu, koekampauksineen, meikkaus samoin; kasvohoito ym on varattu nyt myös.

Sormukset haettiin tänään. On se vaan aikasen ihana.

Papin kanssa on tapaaminen ensi viikolla, samoin kanttorin, erilliset treffit kun tulevat eri seurakunnista - pappi on vanha lukiokaveri, joka on pappina Tukholmassa ja jonka kanssa en ole ollut tekemisissä lukion jälkeen, voiko maailma todella olla näin pieni???

Kukat on vielä täysin hoitamatta, koristelut sekä kaikki painotuotteet (nimilaput, menukortit jne). Mutta ehkä se tästä?

2 kommenttia:

ms kirjoitti...

Oi, miten jànnittàvàà!!! <3 Aivan ihanaa, niin ne làhestyy askel askeleelta.. Upeaa!!! Paljon paljon làmpòisià terveisià!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Karkki, niin onkin tosiaan jännää!! Kiva kun kävit täällä kommentoimassa :) Paljon terkkuja myös sinne Italiaan!