tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Öisiä muistiinpanoja

Tätä se teettää kun alkaa miettiä liikaa. Uni karkaa vain kauemmaksi. Päässä pyörii vain to do-listat, pöytäkartat, menut, nimilaput, kirkko-ohjelmat, koristelut, morsiuskimput... ja kaikki muu vielä tekemättä oleva. Ja sittenhä ei ainakaan tule uni kun stressaa sata.

Konekin kaatui, ja vaarana on että hajosi kokonaan niin että kaikki meni siinä. Mm viime kuukauden kuvat, ja kirkko-ohjelma. Kuvia onneksi on tullut otettua aika vähän ja kirkko-ohjelmankin kirjoittaa aika nopeasti uusiksi. Mutta silti, harmittaahan se.

Tänään on oltu hääjuhlapaikalla valokuvaajan kanssa. Tyyppi tuntuu ainakin professionaalilta, joten sitä ei tarvinne huolehtia. Skeppsholmenilla meren äärellä ei pyryttänyt, vaikka Vasastanissa tuli koko päivän tuiskuten lunta. Viekö meri-ilma lumisateen mennessään??

Vera teki vanhaa tuttua palapeliä ja hiffasi ekaa kertaa, mihin kohtiin palaset kuuluvat. Huippua! Tosin palat meni vielä aikalailla väärinpäin, mutta oivallus samojen kuvien kohdalta oli selvä.

Looginen taju on myös kohdallaan. Makuuhuoneen sängyn molemmilla puolilla olevat lamput pitää ehdottomasti sytyttää molemmat, tai sitten ei kumpaakaan. Jos vain toinen lamppu palaa, sormi nousee ja kuuluu käskevä "yh-yh-yh" kohti pimeää lamppua.

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

mullakin joskus meni konerikko ja Viljain kaikki juuri-syntynyt-kuvat hävis sen silijän tien, mutta onneksi on nykysin aika hyviä "recovery" ohjelmia, joilla pystyy noita tiedostoja hankkimaan, vaikka oliskin kovalevy rikki. jos sattuu olemaan joku tietokonevelho saatavilla, niin kannattaa ehkä kokeilla :)
..mistä muistuikin mieleeni.. pitäis imuroisa oman koneen sisus.. tonni pölyä taas siellä. pläh!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kaikki män ei voi mitään. Hitto vie. Onneksi oli aika vähän tavaraa joka olis vaan ollu sillä koneella. Mutta tosi kurjaa ja aina sitä vaan tapahtuu!!