lauantaina, marraskuuta 22, 2008

Ensilumi!

Siis mikä juttu tää on. Jotain valkosta höttöä...






Äiti ja isi oli innoissaan mutta neitiä ei paljoa naurata...

Aamun lehteä lukemassa. Harjoittelua Harvardia varten? ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Liikuttavan vakava ilme lumen edessä. :)

Elli kirjoitti...

ei paljoo naurata!

ei kyllä tänään naurattanu! muksun piti tänään lentää ekaa kertaa yksin tänne ruotsiin.. parin tunnin odottelun jälkeen joku soitti lentokoneesta mun puhelimeen ja sitten juteltiin Viljamin kanssa mukavia, kunnes koneen kapteeni kuulutti, että Arlanda on suljettu! jes jes! hyvinpä alkoi senkin itsenäinen lentomatkustelu.
onneks sai huomiselle sitten siirrettyä lennon. voi panikoida vielä yhden yön!
mäkin lisäilin talvisia kuvia blogiin :) vaikka nyt oonkin aika katkera tolle lumelle..

Tukholman tyttö kirjoitti...

Ipo, eikö! Ensilumi, ensikokemus..

Elli, voi hurja!! En oo kerennyt sun blogiisi käymään tänään (kone kaatui ja nyt miehen koneella..), pääsikö poika matkaan?Toivottavasti!! Tosi kurjaa tuollainen.

Elli kirjoitti...

joo.. huh.. 45min sitten tultiin kotiin. poika ja sen isä oli n. 9 tuntia lentokentällä, kun lento peruuntui, taas ja sitten viltsu pääsi uudelle lennolla ja se oli n.3 tuntia myöhässä.
kyllä oli rumasti sanottuna melkeen paskat housussa siellä lentokentällä, kun kaikki infotaulut kusi ja lapsi oli jossain suomen ja ruotsin välissä!
lapsi ite oli vaan tyytyväinen, kun lentokoneesta oli saanutkin kaksi lelua. että näin. :) loppu hyvin kaikki hyvin! tosin sas:lle saattaa mennä vähän reklaamatiota tästä vanhempien infoamisesta, kun lennot myöhästelee jne. ois ihan kiva tietää missä kohti se oma napero kulkee ja onko lento oikeasti laskeutunut vai ei.