sunnuntaina, maaliskuuta 09, 2008

Espanjalaista vauvanmuotia

En kerta kaikkiaan voinut vastustaa. Espanjalaisethan siis pukevat tyttärensä mekkoihin, pikkuprinsessoiksi. Suomalaiset välillä valittavat, kuinka vaikeaa on löytää unisex-vauvanvaatteita. Espanjassa se on täysin mahdotonta, vauvan- ja lastenvaateosastot on selkeästi jaettu tytöt: vaaleanpunaista, punaista, hameita, mekkoja; pojat: sinistä, violettia, vihreää, housuja, siistejä paitoja.



Periaatteessa en kannata prinsessa-pukeutumista, mutta näitä mekkoja en vaan voinut olla ostamatta.. Oikeastaan olisin voinut ostaa tästä putiikista viisi yhtä ihanaa (ja epäkäytännöllistä) mekkoa näiden lisäksi, mutta tarpeeksi lienee tässäkin!







Toinen mekko pääsi jo kokeiluun


















Lisäksi matkaan tarttui mm. nämä






5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi apua mitä ihanuusmekkoja :)Tekee mieli pukea vauva tuollaiseen, tulee sitten tyttö tai poika :)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Winda, siis aivan törkeen ihania, oikeesti. Ja niitä oli ainakin 10 erilaista yhtä ihanaa... arvaa oliko vaikeeta valita?! Mulla oli tiskille asti neljä-viisi kädessä joista sitten viime hetkellä valitsin nämä kaksi. Oli siellä pojillekin tosi suloisia kuteita, että ei tartte mekkoon kuitenkaan pukea! Tai voisihan sellainen cross-over pukeutuminen olla ihan piristävää ;)

Anonyymi kirjoitti...

Haha, aiheutan varmasti identiteettikriisin jo sylivauvalle :D No ei, vähän jopa ärsyttää kun vauvat ihan syntymästään asti luokitellaan sukupuolen mukaan, ja ulkomaailma kohtelee jo pikkuisia tyttöjä ja poikia eri tavalla, vaikka aihetta ei vielä olisikaan.. Miksei se meidän pikkuinen saa rauhassa olla vauva, ehtii sitä sitten aikuisena mukautumaan muotteihin.

Anonyymi kirjoitti...

voii miten söpöjä vaatteita! minulla on ollut vauvakuume jo vuosia ja nyt pitkän yrityksen jälkeen odotamme vihdoin avomiehen kanssa esikoista :) kohta pääseekin jo pienokaiselle vaatteita ostelemaan, en malta odottaa! vaikka onhan niitä jo nyt ollut pakko vähän hankkia ;) oikein kiva blogi ja tyttäresi on mitä suloisin pikkuneito :)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Winda, ihan totta, mitä väliä sillä sukupuolella on? Kun oikeastaan, eihän pienellä vauvalla edes ole sukupuolta... ne on vaan vauvoja. Ei ne näytä tytöiltä eikä pojilta eikä käyttäydy tyttömäisesti tai poikamaisesti. Roolit vedetään vaan ihan turhaan päälle heti. onneksi täällä pohjoismaissa homma on kuitenkin vielä jotenkin hanskassa, eikä laiteta korviksia 2 kuukauden ikäisille tyttövauvoille niin kuin noissa latinomaissa. Mutta ei voi kieltää etteikö ne mekot silti olleet suloisia :D

Katja, eikö olekin ihania! Paljon onnea ja ihanaa odotuksen aikaa teille! Raskausuutinen on varmasti sitäkin ihanampi mitä enemmän sitä on joutunut odottamaan. Tiedättekö jo onko tyttö vai poika vai oletko shoppaillut unisex-vaatteita? Kun aika monet vauvanvaatteet on tosiaan tyttö tai poikavärejä.

Kiitos myös kehuista ja Verakin kiittää :)