sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Unta palloon läpi yön!

Meillä on tämä viikko harjoiteltu nukkumista ja jätetty yöruokinnat pois. Ja, ihmeellistä kyllä, hyvin on mennyt! En ole uskaltanut pihahtaakaan asiasta, kun tuntuu että sitten heti kuitenkin menee homma pipariksi, mutta nyt on pakko vähän hihkua kun jo monetta iltaa menee sen verran hienosti.

Ensin kokeiltiinn pari yötä vain yhdellä syötöllä klo 1 aikaan. Vera heräsi kuitenkin itkemään ruokaa viiden aikaan, vihdoin tunnin taputtelun ja hyssyttelyn jälkeen nukahti. Sitten kokeiltiin, että jätetäänpä se eka syöttö väliin ja ruokaa saisi sitten viiden aikaan, jos haluaa. Mutta neitipä, nukahdettuaan lyhyen taputtelun ja hyssyttelyn jälkeen yhden aikaan ilman ruokaa, onkin nukkunut siitä aamuun asti! Joka tosin on jo klo 6.15-6.45 mutta silti. Ja nyt on jo yhtenä yönä nukuttu ilmaan minkäänlaista heräämistä iltakasista aamukuuteen! Huraa! Tietty varmaan niitä huonojakin öitä on vielä edessä yllinkyllin, mutta nyt näyttäisi siltä, että yöt ilman ruokailua sujuu eikä aiheuta suurempia protesteja.

Eilen oltiin kavereilla iltakylässä ja olin ihan varma että nukkumiset menee ihan sekaisin, kun tyttö piti herättää kotiin lähdettäessä 23 aikaan vaunuihin, ja vaunuista killitti sitten kaksi hyvin pirteää silmää koko kävelymatkan. Mutta kotiin tultua ja päästyä omaan sänkyyn uni kuitenkin saapui ja nukuttiin aamuun puoli seiskaan vain parilla unisella pihahduksella. Joten jopa tällainen extravaganza kuin kyläluutailu onnistui ilman suurempaa draamaa.

2 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

ONNEKSI OLKOOON!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos! Nyt jo kolme yötä putkeen, voiko tämä olla tottakaan... kädet ristissä täällä ollaan että jatkuisi samaan malliin!!!