maanantaina, joulukuuta 07, 2009

Menoa ja meininkiä


Pitkästä aikaa kuvia. Eilen oltiin Junibackenilla ja viikko sitten Tom Titissa Södertäljessä. Suosittelen lämpimästi molempia!!

Pikku leipuri Bagar Bengtsson











Ja sitten illalla juhlittiin itsenäisyyttä hyvässä seurassa.


4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Suunnittelemme kevättalveksi reissua Tukholmaan. Meitä kiinnostaisi tietää, vietetäänkö Ruotsissa talvilomaa ja jos niin onko se joku tietty viikko, kuten suomessa? Emme haluaisi tulla juuri silloin kun kaikki muutkin lomailevat, kun sitten kaikki junibackenit yms. saattavat olla ihan täynnä.

Tuo Tom Tit kiinnostaisi myös kovasti. Onko sinne helppo mennä julkisilla kulkuneuvoilla? Ilmeisesti neljä-vuotiaallekin on siellä vaikka mitä kiinnostavaa?

Elli kirjoitti...

en tiedä onko tästä nyt iloa, mutta ainakin meidän muksulla on "talvi"loma viikolla 9.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Reetta, kyllä se munkin mielestä on täällä Tukholman seudulla tuo Ellin mainitsema vko 9. En ole tietoinen onko se muuallakin Ruotsissa sama...

Tom Titiin pääsee pendeltågilla eli junalla helposti, Tukholman keskustasta juna-asemalta kestänee noin tunnin suora junamatka Södertäljeen ja siitä on kävelymatka. Varmaan myös Tom Titin www-sivuilta löytyy ohjeet? Suosittelen! Todella paljon tekemistä ja näkemistä niin 4 vuotiaalle kuin aikuisillekin!

Unknown kirjoitti...

Kiitos sekä Ellille että Mari-Johannalle avusta! Taidamme tähdätä Tukholmaan viikolla 10. =)