sunnuntaina, joulukuuta 20, 2009

Pikku Thaimaa

Minulla oli tässä mennä päivänä synttärit ja mieheni oli hommannut minulle thaimaalaisen hieronnan sekä illallisee lähellä sijaitsevaan thai-ravintolaan. Näin luulin.

Kun tulin eilen hieronnasta kotiin, jumppahousuissa ja resuisena - avasin oven - uskomatonta... sisällä joukko kavereita, seinillä thaityyliin eriväriset valot välkkyivät, kaverit lauloivat ja må hon levaa ja videokamera tallensi koko ällistykseni. En ollut aavistanut mitään! En vaikka mieheni siivosi useampana päivänä, viikkasi vaatteita pyykkinarulta päivällä (hän ei tee sitä koskaan), kehoitti minua ottamaan päiväunet, epäröi kun kysyin mihin aikaan ravintola on varattu jne vaikka kuinka monta pientä juttua jotka nyt jälkeenpäin ajateltuna tuntuvat päivänselviltä.

Koska emme päässet tänän talvena reissuun, mieheni siis järjesti Thaimaan meille.KNämä olivat yhdistetyt synttärit ja läksiäisjuhlat. Kaikki lupasivat tulla Suomen vierailulle ensiv vuonna. Toivottavasti näin kay - jos kyllä, meille pitäisi antaa turismin edistämispalkinto :)

Kiitos kaikille mukanaolleille, olette ihania!!

Ei kommentteja: