sunnuntaina, lokakuuta 26, 2008

Paljastus

Tänään meillä sairastetaan, pikkuneiti jotain mahapöpöä ilmeisesti ja äiti polttareiden jälkimaininkeja. Kyllä, luit ihan oikein! Eilen oli suomityttöporukan polttarit, tai rouvavalmennus, joksika päivää myös kutsuttiin. Ja häät ovat joulukuussa. Sitäkin tässä on siis hiukka stressattu syksyn aikana, ikäänkuin töihin meno ja lapsen tarhakoulutus ei olisi ollut tarpeeksi... hommat nyt onneksi kuitenkin edistyvät suht sopivaa tahtia ja joulukuu on häiden ajankohtana sen verran epätavallinen, ettei ole suurempia ongelmia varauksien suhteen vaikka ollaankin oltu hiukan lyhyellä varoitusajalla liikkeellä.

Kaasoni blogissa on rouvavalmennuksesta jo jonkin verran kerrottukin, pääsin siis heti aamusta ihanassa auringonpaisteessa ja skumpan voimin pelaamaan mölkkyä Observatorielundeniin. Sen jälkeen siirryimme saunomaan, mikä on yllättävän harvinaista herkkua Ruotsissa. Saunaan oli jopa hommattu vihta! Sillä sitten vihdottiin paha pois, ja saunassa tehtiin muitakin taikoja, joihin käytettiin mm kananmunaa ja suolaa...

Saunan jälkeen siirryttiin Face Stockholmin meikkikouluun, jossa sain kertakaikkiaan aivan ihanan meikin silmäpussisille kasvoilleni. Niin mahtavaa, tällaista olin toivonut jo kauan! Kiitos tytöt!! Tarkempia kuvailuja meikkikoulusta voi lukea kaason blogimerkinnästä, kuviakin sieltä löytyy.

Siitä olikin sitten hyvä lähteä illanviettoon Kungsholmen ravintolaan. Hyvää ruokaa ja viiniä ja seuraa. Kotiin minut palautettiin yhden aikaan väsyneenä mutta onnellisena. Ihan huippua, kiitos mahtavasta päivästä kaikille osallistuneille!

Tämä päivä menneekin sitten toipuessa, ja tosiaan tytärkin on rassu ihan kanttuvei joten alunperin sovittu myöhäinen lounas Grillissä tulevan appiukon ja hänen naisystävänsä kanssa siirtyi kotitarjoamisiksi. Tosin mestarikokki J osaa luultavasti taikoa ihan yhtä hyviä pöperöitä pöytään kotona kuin ravintolassakin olisi ollut tarjolla.

7 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hih hih! Kyllä kaasoakin hiukan väsyttää... ;D

Elina kirjoitti...

oi kun kuulostaa ihanalta. Ja hieno idea, että päätitte pitää häät joulukuussa. Mekin ollaan nyt ensi kesän sijaan päädytty ensi syksyyn. Ihan just senkin takia, että ei saada aikaiseksi varattua paikkaa ja kesälle on turha enää edes haaveilla hääpaikasta. Ja olenkin nyt alkanut tosissaan innostua syksyhäistä. Eilen oli juuri ystäväni häät. Olivat ulkoilma häät, ihanassa kodassa Nuuksiossa. Ei aina tosiaan tarvitse viettää niitä perinteisiä kesähäitä.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Minttu, joo aika väsy ollu tänään... mutta oli sen arvoista!

Elina, juu mä olen tosi tyytyväinen että valittiin talvihäät. Ja teillekin tulee varmasti aivan ihanat syyshäät! Mitenkäs suunnittelu etenee?

Anonyymi kirjoitti...

Talvihäät ovat parhaita! Me mentiin vuosi sitten tammikuussa naimisiin ja oli jotenkin tosi tunnelmallista. Pimeää, mutta kynttilöillä sai niin ihanan näyn, ettei meillä muuta koristusta ollutkaan. Hääpäivänä sattui tihuttelemaan luntakin, vaikkei se kaupunkioloissa kauaa pysynytkään...

Anonyymi kirjoitti...

Mekin vietimme tammihäitä! Suomenlinnassa ja vielä pakkasella valkoisen lumen natistessa korkojen alla. Häistä on jäänyt vain positiivisia muistijälkiä: järjestelyt olivat helppoja - ei ruuhkia kuten todettu - ja kynttilät loivat oivallisesti tunnelmaa.

Mukavaa valmistelukuukautta!

Elli kirjoitti...

herranjestas! en mä ole ollenkaan tienny että ootte naimisiin nyt menossa! onneksi olkoon jo etukäteen! ja joo noi ammattilaismeikit on ihan omaa luokkaansa <3 oman meikkikoulutuksen jälkeen muita käyttänytkään.. ja sivellin repertuaari on kanssa valtaisa.
ohhoh. oon nyt jotenki häkellyksissäni! omasta kosinnasta sen verran vähän aikaa, että nyt oon vaan taas yhtä hymyä!! :D
missä teidän häät on?! kerro lisää!!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Orava, niin mäkin olen ajatellut, että kynttilöillä saa ihanan tunnelman! Ja kesällä menee kaikki naimisiin, talvihäissä on jotain "omaa".. me tuskin voidaan lunta toivoa, se on näillä kulmilla niin harvinaista. Sellainen kuulas talvipäivä oisi ihana, mutta jos sataa niin eikös se tuo vain onnea ;) Eikä ainkaan laske sen varaan että on upea lämmin sää!!!

Saara, oi miten ihanalta kuulostaa! Että onkin osunut tammikuulle lunta, ja Suomenlinna on ihana paikka. Mekin on oltu muuten siellä kerran talvihäissä, ne oli tosin joulukuussa ja oli aivan mahtavan tunnelmallista(terkkuja jos ko morsio lukee tätä :)

Elli, juu! Tämähän on ollutkin salaisuus täällä blogissa vaikka muutoin kyllä hyvin tiedossa jo jonkin aikaa kun kutsutkin on jo ajat menneet :) Kiitos vaan jo etukäteen, kyllä tässä vielä hommaa piisaa! Häät on täällä Tukholmassa, sekä kirkko että hääpaikka keskusta-alueella. En taida uskaltaa enempää paljastaa, ainakaan vielä ;)