perjantaina, lokakuuta 24, 2008

Muotinäytöksessä ja päiväkodin juhlissa

Eilen illalla olin hyvän ystäväni kanssa muotinäytöksessä, peräti varmaan about elämäni ensimmäisessä kutsuvieras-sellaisessa! Kyllä oli hiukka ulkopuolinen olo sanoisinko, vaikka tarjottu kuohuviini auttoikin asiaan. Ja kyllä sitä vähän ihmettelee kyseistä alaa, että ihme menoa ja tyyppejä. Kutsu oli kuudeksi ja näytös alkoi kahdeksan aikaan. Kaksi tuntia hengattiin Bernissä ja juotiin sitä kuohuviiniä. Saihan sen ajan hyvässä seurassa niinkin kulumaan :)

Ihan hauskaa kuitenkin, ja malleja oli ihan vähän pakko arvostella. Jopa amatöörisilmä näki eron hyvän mallin ja huonon mallin välillä. Yksikin hiihteli semmoista vauhtia catwalkin päästäpäähän että hyvä kun kolttua kerkesi huomaamaan... ja eikös sen mekon kuitenkin pitäisi olla se pääasia?

Samalla sitä kauhisteli mallien painoindeksiä, joka Mintun mukaan ei edes ollut mitenkään hälyttävän rajoilla. Tyypit oli kyllä aika konkkeloita silti, joten hirvittää ajatellakin niitä keksitysleirivankeja, joilla sitten ilmeisesti on vain luu ja nahka.

En nyt ihan addiktoitunut tuohon touhuun, mutta onhan sitä kiva kokeilla välillä uusia juttuja.
Minttu, missä kuvat? Nappailit niitä aikalailla!

Tänään oli sitten päiväkodissa juhlat ja meillä oli leivottuna sekä kakku että pipareita. Hyvät vanhemmat pisteitä ropisee :D Päiväkoti täytti 10 vuotta ja tupa oli täynnä. Verakin tuntui liikkuvan kuin kala vedessä, ihanaa huomata että paikka on tullut tutuksi ja kotoisaksi. Kyllä tämä tästä!

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

No on ollut tänään vähän KIIREITÄ!! ;D ;D Kuvia on kyllä tulossa..

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hianoo kuviakin löytyy nyt ja ymmärrän kyllä että oli vähän kiirettä ;)