maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Aika vaan katoaa

Töissä kun käy niin ei kyllä kerkeä mitään sen lisäksi, ei blogata, ei lukea kirjoja, eipä edes juuri televisiota katsella! Yhtäkään kirjaa en ole töiden aloittamisen jälkeen saanut luettua. Kotiin tultuaan sitä leikkii Veran kanssa, syö, lukee ehkä vähän lehteä, lukee ja lähettää pari meiliä ja sitten yhtäkkiä kello onkin jo 22 ja kohta jo 23 ja mihin se aika taas katosi? Priorisointi on kyllä muuttunut sitten töihinmenon.

Vera on ollut viime viikolla reipas tarhalainen. Torstaina oli jopa onnistunut jättäminen vilkuttaen, ensimmäistä kertaa. Vain viitisen minuuttia oli itkettänyt isän lähdettyä. Ehkä päiväkodin hoitajat ja muut lapset alkavat olla sen verran tuttuja, että heidän seurassaan tuntuu turvalliselta? Mahtavaa joka tapauksessa, että tunnutaan edistyvän. Nyt onkin taas vähän taukoa, edellinen päiväkotipäivä oli torstaina ja seuraava keskiviikkona, toivottavasti vielä on muistoissa, että päiväkoti on ihan kiva paikka.

Perjantaina päiväkoti viettää 10-vuotisjuhlia, sinne on ilmottauduttu koko perhe vaikka jo nyt hirvittää miten ikinä saan lähdettyä töistä niin, että kerkeisin kemuihin neljäksi... Ja juhlat alkavat jo kolmelta itse asiassa! No, J saa edustaa meitä, joutunee leipomaan viemiset myöskin! Pari viikkoa sitten Iltalehdessä oli jonkinlainen uutinen, että ruotsalainen mies on paras, ei ole tosiaankaan kyllä valittamista :D

Ei kommentteja: