sunnuntaina, marraskuuta 01, 2009

Inget kunde stoppa AIK

AIK pelasi tänään Göteborgissa Göteborg IFK:ta vastaan Ruotsin mestaruussarjan loppupelin. Ja voitti!! Aivan mahtavaa. Vuoden 2009 futismestaruus, kuka olisi uskonut. Fantastista, jopa minä, täysin futisnolla, vähän innostuin. Mies meni katsomaan matsia pubiin Solnaan AIK:n kotikentän Råsundan lähelle ja jäi sille tielleen juhlimaan. Milloin lienee tulee kotiin, tämän päivän vai huomisen puolella...

Me tytöt on sillä aikaa oltu naapurin 2 vuotiaan synttäreillä ja syöty illalliseksi sushia. Lohisushi on Veran lempparia. Miten pärjäämme Helsingissä ilman sitä?!

4 kommenttia:

Kukannuppu kirjoitti...

Hei, sushia voi tehdä ihan itse. Ei ole edes kovin vaikeaa. Voi myös mennä kurssille opettelemaan:
http://www.tokyokan.fi/sushi.html

Tarza kirjoitti...

Niin ja siis miksi pitäis olla Helsingissaä ilman sushia? Ei Suomi nyt sentään mikään takapajula ole, kyllä sitä täällä myydään.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, eiköhän sushi ala täälläkin olla so last season, kun sitä saa jo lounasbuffista sieltä sun täältä.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kukannuppu, mies ehkä vielä jaksaisikin, musta ei taida olla sushin tekijäksi... tietty jos tulee tarpeeksi suuri puutetila ;)

Tarza, joo ehkä ei nyt ihan ilman, taisin vetää hiukka viivat suoriksi. Mutta tällä hetkellä kun on duunissa kulman takana useampi paikka, kotitalossa yksi Tukholman parhaista sushipaikoista ja muutoin joka toisessa korttelissa tarjolla, Helsingin tarjonta tuntuu vaan ... no, suppealta. Varsinkin jos päädytään asumaan jonnekin kauemmas keskustasta, missä tasan ei saa muuta kuin pizzaa ja kebabia.
Kiva kun kommentoit muuten!!

Anonymous, toivottavasti noin on ja se on vielä ihan syötävääkin..? En ole törmännyt kyllä samassa määrin ollenkaan kuin täällä. Mutta aika näyttää.