maanantaina, toukokuuta 25, 2009

Viikko alkoi putkeen

Omg. Se on sitten silmätulehdus. Skeä mulla että Veralla. Ja flunssa, meillä kaikilla. Tosi kivaa. Pian lääkäriin.

Miten tällaisia tyyppejä voidaan päästää Kokoomuksen eurovaalilistalle? Siis jos äänestät vaikkapa ympäristöasioihin kovasti panostavaa Sirpa Pietikäistä, äänestät samalla tätä. "Lämmin on hyvä asia, kylmä on paha asia". Jepjep. Todellakin intoa, tietoa ja taitoa Eurooppaan, kuten kokkarien vaalilause kuuluu. Tiedosta ja taidosta ei niin väliä, intoa sitten senkin edestä...?

4 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Vatanen - vanhamies. Huru-ukon jorinoita. Huh huh.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Niin kai siihen pitäisi suhtautua... on musta kyllä silti aika paksua, että tuollainen huru-ukko (aivan totta!) päästetään listalle. Joku raja luulisi kokkareillakin olevan...

pilami kirjoitti...

Mä kun kuulin tosta, niin totesin, että kokoomusta ei ainakaan äänestetä meidän perheessä!! Sitten ei voi äänestää keskustaakaan, kun vkonlopun Hesarin saimaannorppajuttu pisti vihaksi Sirkka-Liisa Anttilaa kohtaan. Demarit on pois suljettuja isä Mitron ja Jani Sievisen (ja mitä näitä omituisia julkkisehdokkaita taas onkaan heidän listoillaan) johdosta. Perussuomalaiset ovat leimaantuneet liian rasisteiksi, Vasemmistoliitto on -no, öh- liian vasemmalla, kristillisdemokraatit vastustivat homopariskuntien perheen sisäistä adoptiota ja vihreidenkään ideologia ei kaikilta osin kolahda. Kallistunen kuitenkin ehkä sinne suunnalle... ;)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Pilami, niinpä, vähiin käy mahdollisuudet ;) Ehkä sitä pitää vaan valita siltä lähimpänä olevalta puolueelta se lähimpänä oleva ehdokas? Suomessa sentään saa äänestää ehdokasta, kun täällä tosiaan puolue valitsee äänestäjien puolesta kuka menee läpi - ja useimmiten tosiaan listalla on kaikenlaisia tyyppejä. Ihan hillittömän ärsyttävää!!!