tiistaina, joulukuuta 16, 2008

Juhlat on juhlittu ja vieläkin väsyttää ja onnesta sekaisin!!

Täällä ollaan ihan sanatonna. Oli niin ihana hääpäivä. Ihana, täydellisen onnistunut! Ihana kirkkoseremonia ja juhlat, ystävät ja sukulaiset, kirkko ja pappi ja Veran tanssi kirkossa, hääpuku, kampaus ja helmet hiuksissa, kukat, saippuakuplat ja onnittelut ja valkoinen Rolls Royce, samppanjat autossa ja prinsessamaiset vilkutukset autosta ohikulkijoille, ruoka ja juomat ja juhlapaikka, ohjelma, puheet, seremoniamestari, kaasot ja bestmanit, isän puhe ja kaasojen puhe ja kaikkien muidenkin puheet, meille tehty häävalssi, Ruotsi-Suomi maaottelu ja palohälytin, serkut ja enot lauloivat suomalaisia kansanviisuja keittiössä, joku romanssikin taisi poikia, yläkerrassa tanssittiin, juteltiin, tutustuttiin... ja tietysti ihana sulhanen - nyt jo aviomies! Aivan kertakaikkisen täydellisen onnistuneet juhlat! Kiitos kaikille, että teitte meidän suuresta päivästä täydellisen!

Joitakin kuvia on tulossa (kunhan saan niitä edes itse nähtäväksi) ja ehkä hiukan muutenkin selvitystä tapahtumien kulusta. Kuten toinen kaaso on jo kerennyt selventää, juhlathan kestivät tosiaan kolme päivää - alkoivat perjantain drinksuilla, ja loppuivat sunnuntain brunssiin ja lahjojen avaamiseen. Kaason blogista löytyykin näköjään kuva hääkampauksesta, ja mun upeat kynnetkin näkyvät siellä :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa! Isosti onnea! Pistäpä kiertoon onnentoivotuksen, jota tuttu edeltävä sukupolvi on meidän piireissä monesti käyttänyt (ja yhtä monesti tulkittu): taistelkaa urheasti ja ottakaa paljon vankeja!

Anonyymi kirjoitti...

oi tätä postausta olen odottanut. Ja kuvia odotan todella innolla.Häät kuulostivat ihanilta ja hiukset näyttivät kauniilta.
Onnea rouvalle!

TaiNa kirjoitti...

Oikein paljon onnea! :)Kylläpä sinulla olikin upea kampaus! =)

ps. olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, kommentoimatta. ;) Minun blogin löydät täältä: http://rapakon-takana.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos aivan ihanista häistä! Kaikki oli aivan täydellistä ja morsian oli niiiiiiiin kaunis (ja tietty sulhanen myös komea...) /Ulla

Anonyymi kirjoitti...

Paaaaljon onnea!

Pistän tähän pappani viisaan elämän ohjeen: "suuret joet syntyvät vuorten rinteillä pulppuavista pikkupuroista; suuri onni syntyy pienistä arjen onnellisista hetkistä".

Elli kirjoitti...

Onneksi olkoon! ja ihanaa, että oli noin onnistunut päivä!

Hanna Kopra kirjoitti...

Onneksi olkoon! Etenkin tietenkin miehelle… Ja jos joku sanoo vaikka, että "päästä täti…" niin voi korjata, että "Eikun: rouva…".

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut minultakin, vaikka olen vain blogisi lukija!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Saara, kiitos! Upeaa, hieno onnentoivotus! Tätä toteutamme hamaan loppuun asti :)

Elina, kiitos vielä tästäkin kommentista!

Taina, kiitos! Ja kiva kun kommentoit! Olen joskus käynyt blogissasi vierailulla mutta elämä oli koko syksyn sellaist haipakkaa että valitettavasti blogikommentoinnit on jääneet tosi vähiin. Toivottavasti nyt suuren projektin saatua arvoisensa päätöksen aikaa riittää taas muuhunkin :)

Ulla, kiitos! Oli aivan ihanaa, kaikinpuolin! Ja ilman mahtavia vieraitahan ei häät onnistuisi, joten kiitos itsellesi!! :)

Ratón, kiitos ja ihana elämänohje! Tuon kun aina muistaisi ...

Elli, kiitos!!

Hna, kiitos, mies toivottavasti muistaa aina mikä onni häntä on kohdannut ;) ja rouvana oloon tässä vielä totutellaan...

Ipo kiitos kovasti! Ja kivaa että olet blogin lukija ja että kävit jättämässä kommentin (on kivaa kirjoittaa kun jotkut paljastuvat lukijoiksikin :)