lauantaina, joulukuuta 20, 2008

Häämuisteloa


No niin.. Lupasinhan näitä tänne laittaa, eli tässäpä muutama hääkuva. Vieläkin hymyilyttää, niin ihana ja hauska päivä oli!


Pieni tyttö isossa kirkossa





Naimisissa!

Toinen kaaso ja bestmanit



Kulkupeli oli aika makee





Kakunleikkuuta


... ja loppuillan maajoukkueottelu - morsiamen käsistä näkee miten jännittää, vai selitetääkö tässä strategiaa millä Suomi voittaa ??



9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lämpöiset onnittelut!!! Todella kaunis puku ja kampaus, ja tunnelmallinen kirkko. Oli varmasti ihanat juhlat!

Salamanteri

ms kirjoitti...

Aivan valtavasti onnea tuoreelle hääparille!!! <3 Ihanaa,että kaikki sujui hyvin, kuulostaa aivan upealta!! Morsian oli kyllä niin uskomattoman kaunis! :)

Paljon onnea vielä ja hurjasti lämpöisiä terveisiä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kaikki on todella kaunista! Joulukuun hääthän ovat loistava idea, kirkkokin on kauneimmillaan. Kuusi tekee vielä lisätunnelmaa.
Onnea vielä kerran!

Mimmu kirjoitti...

Oikein paljon onnea! Voi miten kaunis puku ja niin tunnelmallinen kirkko.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Salamanteri, kiitos kehusita! Oli kyllä ihana päivä ja ihanat juhlat!

Karkki, kiitos!!! Ja kiitos sinnekin mukavista kehuista :) Kasvokuvia en tänne viitsi laittaa, mutta kyllähän tuostakin jotain näkee :) Paljon jouluisia terveisiä myös sinne Italiaan!

Elina, ei muuta siis kuin omia häitänne suunnittelemaan! Voin todellakin lämpimästi suositella niin naimisiinmenoa kuin ajankohtaakin - tosin sää aiheutti hiukan jännitystä etukäteen mutta kääntyi sekin sitten parhain päin!

Mimmu, kiitos! Puku oli tosiaankin aivan superkaunis, ja kirkko hieno! Todella iso kirkko tosin, mikä vähän jännitti että miten sinne alttarille asti päästään kompuroimatta ;) mutta hyvin meni sekin!! Lämpöisiä joulunterveisiä!

Pelleriina kirjoitti...

Ihana puku sinulla! Ja upea auto!! Onnea kovasti tuoreelle rouvalle.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos Jenni, olin tosiaankin hirmu tyytyväinen pukuuni! Ja auto oli aivan mieletön!! Jopa minä joka en autoista mitään ymmärrä, ihastuin ikihyviksi ... =D

Elli kirjoitti...

Onneksi olkoon täältäkin! vähän venähtänyt kaikki internetin käyttö, kun olin äiteellä 3 viikkoa. no parempi myöhään kun ei millonkaan!

on kyllä ollu ihanan näköset pirskeet ja todella kaunis kirkko! miten teidän pikkuneiti jakso juhlat?
ja komia menopeli kans!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Elli, kiitos vielä onnitteluista! Pikkuneiti jaksoi oikein hyvin, ei tosin tunnistanut äitiään ollenkaan!!! Lapsenvahti tuli päiväkodista ja toimi hienosti. Kaikki meni kyllä valtavan hyvin!