lauantaina, joulukuuta 06, 2008

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Nyt on taas the hands shaking ceremony (kuten kanadalainen naapurimme linnan juhlia tänään kutsui) katsottu ja juhlat linnassa jatkuvat. Pukuja oli taas sekä hienoja että aika kaameita. Tuttuja piisasi ja erityisesti siksi juhlia jaksaa mielenkiinnolla seurata, mutta kyllä niitä varmaan katsoisi muutenkin. Etenkin kun se on suht helppoa täällä Tukholmassa, TV Finland kanava kun näyttää niitä koko illan. Kukaan ulkomaalainen ei tosin tajua tätä perversion muotoa - tuijottaa satapäin ihmisiä kättelemässä presidenttiä! Hands shaking ceremony, indeed!! Kun sitä miettii niin onhan tuo aika outoa, miljoonat suomalaiset tuijottaa tätä kättelyä... Meidän oli tarkoitus viettää iltaa naapurissa, kanadalaisen isän ja suomalaisen äidin (siksi linnan juhlat siellä tuttu kuvio) + kahden lapsen perheessä , mutta ikävä vatsatauti/influenssa on vieraillut heillä tällä viikolla, ja me emme halua ottaa mitään riskejä.

Enää viikko! Ensi lauantaina tähän aikaan olen siviilisäädyltäni rouva... huhhuh, alkaa kyllä aikalailla jännittämään. Mekko on haettu liikkestä ja roikkuu tuossa naulassa. Kukat on tilattu, tarjoilut samoin, painotuotteet tosin on vielä osin tekemättä. Ja ensi viikolla riittää muutenkin vielä tehtävää.

3 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Onneksi olkoon etukäteen tulevalle rouvalle!

Täälläkin on ollut linnanjuhlat ohjelmassa. Minua naurattaa joka vuosi, kun ajattelen, miten outoa: 900 juhlii ja pari miljoonaa katsoo sitä teeveestä. Ei voi silti väliinkään jättää :)

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Minttu kirjoitti...

Kuulin justiinsa, että Linnan juhlat on ylivoimaisesti katsotuin ohjelma - koko maailmassa!! Maan asukaslukuun suhteutettuna tietty, mutta kuitenkin... Onneksi nettilähetys toimi hyvin, että mekin, joiden taloyhtiö ei ole tajunnut valita TV Finlandia pakettiinsa, päästiin nauttimaan mekkokavalkadista! ;D

Tsemppiä ensi viikolle! Olet hyvissä käsissä.... ;P

Tukholman tyttö kirjoitti...

Katilein, kiitos onnitteluista! Kunhan sinne saakka päästään...
Niinpä, suomalaiset on välillä aika hulluja :)

Minttu, niin onhan se noin 40% kansasta tai jotain joka katsoo ko kemuja. Mieti miten paljon se olisi ihmisiä jossain Ameriikoissa, 40% siis... me ollaan aika yhtenäisporukkaa vieläkin. Mutta kivaa niitä on aina arvostella :)

Oli tosi mukavaa eilen!