torstaina, joulukuuta 06, 2007

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää 90-vuotiaalle Suomelle! Ja erityisesti kaikille meille ulkosuomalaisille :D Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyspäivää ulkomailla, vai juhlistatko mitenkään?

Onneksi täällä vierailla mailla voi sentään televisiosta katsella linnan juhlia :D Mikä on sinun veikkauksesi, kenellä on tänä vuonna linnan kaunein puku? Entä kuka kohahduttaa, kuka järkyttää, kenellä on kaamein mekko?

Tee myös HS:n testi, saisitko Suomen kansalaisuuden. Täytyy myöntää, että ei testi ihan helppo ollut! Muutama kysymys aiheutti todella pään vaivaa ja vastaus menikin ilmeisen metsään, sillä oikein meni 78 %; sillä olisi onneksi kuitenkin irronnut kansalaisuus.

2 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

No, eipä tuota tule juhlistettua paljon mitenkään. :-( Töissä on oltava, mutta kovasti Suomi-fiiliksissä kyllä olen. Illalla menossa glögijuhliin, jonne on ilmeisesti tulossa myös muita suomalaisia.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Bisquits, toivottavasti oli hauskat glögijuhlat, ja edes vähän Suomi-teemaiset! Mä perehdytin vauvaa linnan juhlien tuijottamisen saloihin Fazerin sinisen voimin :)