keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Ihkua, kaveri soitti tänään Suomesta ja sanoi tilanneensa mulle äitiyspakkauksen :) Kaverilla toka lapsi tulossa eikä omalle pakkaukselle käyttöä. Oli meinannut alunperin ottaa rahana, mutta tarjoutui lahjoittamaan pakkauksen rassulle ulkomaanelävälle ystävälleen joka jää muuten vallan paitsi! Saan sen sitten kesäkuun lopulla, jos jaksan/pystyn vielä lomailemaan Helsinkiin. Jihuu!

Laskettu aika on heinäkuun lopussa, ja olen ajatellut viettää loman ensimmäisen viikon tai pari Suomessa. Tietysti se riippuu ihan voinnista, miten sitten jaksaa enää matkustaa. Lentäminen pitäisi olla sekä SAS:lla että Finskillä ok vikaan kuukauteen asti, ja jopa vikan kuukauden aikana jos on lääkärintodistus. Ehkä takaisin tullaan sitten kuitenkin varmuuden vuoksi Finlandsfärjalla (=Suomen lautta), kuten täällä ruotsinlaivoja kutsutaan.

Minäkin saan siis oman nostalgiapakkauksen. Siitä ainakin koppaosuus tulee hyvään käyttöön Helsingin vierailuille, ja muutenkin ajattelin osan kamoista pitää Helsingissä, jottei sinne tarvitsisi ihan kaikkea aina tullessaan tuoda. Tuleva mummukin (tai miksi ikinä sitten alkaakaan itseään kutsua) varmaan innostuu jotain ostelemaan ensimmäiselle lapsenlapselle... Toinen kaveri lupasi vanhat rattaat ja sitterin. Ihanaa kun on ihania ystäviä.

Ei kommentteja: