perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Haastatteluja ja shoppailua

Tänään tavattiin pari kandidaattia mun mammaloman sijaiseksi. Olivat tosi erilaisia. Tosi vaikeaa on kyllä valita ja päättää. Onneksi tämä on vasta ensimmäinen kierros, ja seuraavalla on sitten muitakin päättämässä. Ja toisaalta onni on, että ainakin muutama kandidaatti on vaikuttanut vähintäänkin suht sopivalta. Pitäisi vaan löytää hyvä, mutta ei liian hyvä jotta oma duuni on vielä tallella töihin palatessa :)

Tällä viikolla olen onnistunut taas tuhlaamaan vaikka kuinka paljon äitiysvaatteisiin. Niitäkin on niin ihania. Nyt menin ekaa kertaa Polarn och Pyretin liikkeeseen ja heti tarttui matkaan pari paitaa. Ja miten suloisia vauvanvaatteita! Vielä en ole alkanut niitä shoppailemaan juurikaan, sitä on vieläkin vähän vaikea sisäistää että aika pian sieltä masusta tulee tyyppi ulos!

Kaverini blogista löysin tämän puodin Tjallamalla mutta sieltä ei taida äitiysvaatteita juuri löytyä... Pari aika ihanaa mekkoa ym. Jotkut kuteet on kyllä aika koomisia. Sitä tuntee itsensä todellakin aika vanhaksi, kun kaikenlaiset viritykset enemmän hihityttää kuin kiihdyttää ostosintoa. Muutoinkin olen yrittänyt itselleni jankuttaa, että OIKEASTI äitiysvaatteita ei voi pitää kuin pari kuukautta enää, niitä ei ole järkeä ostaa kaappia täyteen...

Ei kommentteja: