sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Huh hellettä




Tukholmaa on hellinyt kunnon helteet tämän viikonlopun. Oikein sopivasti kummipojan vierailuun nähden. Hyperaktiivinen vierailija sai emännän ja isännän ihan uuvuksiin. Kummipoika lähetettiin tänään takaisin vanhemmilleen Helsinkiin. Hyvin oli "paketti" tullut perille, äitinsä varmisti.
Sen verran aktiivinen viikonloppu oli, että kummitäti tarvitsisi tämän jälkeen lomaa. Käytiin puistossa pomppimassa trampoliinilla ja pelaamassa futista, gamla stanissa kiertämässä, laivalla mentiin Djurgårdeniin ja Vasalaivaa katsomaan, sitten keskustaan shoppailemaan (jalkapallo ja play station peli, kaikki rahat meni), hampurilaiselle ja nuggeteille ja paljon videoita ja illalla tehtiin vielä lettuja. Ja tänään käytiin vielä pelaamassa minigolffia Drottningholmissa ja ajeltiin päheenä (lainatulla) avoautolla pitkin Tukholmaa. Kyllä on siinä kotona kertomista :)


Alunperin oli ajateltu mennä Tekniska Museetiin, mutta jalkapallon peluu ja minigolf oli herran mielestä paljon mieluisampaa. Niin kai se on, että 9-vuotiaan pojan päähän on vaikeaa päästä. Asiat, mitä voisi harrastaa kotonakin, ovat niitä hauskimpia. Täytynee mennä Tekniska museetiin joskus keskenämme - ensi viikonlopuksi on käsittääkseni luvassa huonoa säätä, joten se sopisikin paremmin.
Aamuherätykset olivat 5.45 ja 6.30, tässä pääsi vähän harjoittelemaan vauvan tuloon. Tosin työnnettyäni DVD:n koneeseen pääsin takaisin nukkumaan, ja se konsti ei taida vastasyntyneeseen oikein toimia???

Kaikesta huolimatta oli todella mukava viikonloppu ja paras kiitos kummitädille oli, että poika ei olisi meinannut lähteä kotiin ollenkaan ja totesi että " On ollut tosi kivaa!"
Ensi viikonlopulle on myös suunnitteilla vauvanvaunuostoksille meno sekä keittiöremontin eteenpäin vienti. Joten hommaa riittää silloinkin, mutta toisaalta ei varmasti tarvitse olla hyperaktiivinen koko hereillä olon ajan... Keittiöremontti on jumittanut paikallaan taas pari viikkoa. Kun sen saisikin ajatuksen voimalla valmiiksi. Homman valmistumisen deadline on kesäkuun lopussa ja alkaa pikkuhiljaa ahdistamaan.
Lisäksi työkaveri pelotteli, että vauvanvaunuja voi joutua odottamaan parikin kuukautta tilauksesta. Tässä alkaa siis pikkuhiljaa olla aika tarttua toimeen. Vinkkejä on saatu jonkun verran, vielä pitäisi tarkistaa missäpäin on parhaita vaunukauppoja. Eikä mitään muutakaan vauvakamaa ole vielä saatu hankittua...

Ei kommentteja: