torstaina, huhtikuuta 21, 2011

Vidar istuu!!

Vidar oppi istumaan eilen! Jee! Ja samaan syssyyn puhkesi myös ensimmäinen hammas. Tänään tuli 7½ kk täyteen. Mahtavaa Viltsu!

3 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Onnittelut Vidarille uuden taidon johdosta ja hampaasti tietty kanssa! :D

meillä oli just 6kk neuvola ja masulleen käännytään sujuvasti. konttausta yritetään, mutta ei vielä luonnistu. hetkosia istutaan tuetta jos joku siihen asettelee, mutta aika hakusessa vielä sekin homma :P

kuis teillä on yöt mennyt? tuolta aikasempia tekstejä lueskentelinkin, mutta sillon oli jotain häikkää eikä pystynyt kirjottamaan kommenttia.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos Elli! Ei meilläkään vielä kontata mutta ryömitään hiukan eteenpäin ja sivulle ja etenkin ympäri... sama istumisen kanssa, kyllä siinä on paras olla hollilla ettei ihan mennä takaraivolleen. On kyllä muutamat kerrat jo kaaduttukin.. ehkä siitä oppii?

Yöt on menneet vaihtelevasti, välillä on koko perhe liikkeessä puoli yötä, välillä selvitään yhdellä tai kahdella herätyksellä... kun näitä on kaksi niin melkein aina on jotain. Vidar nukkuu kyllä pääosin hyvin. Yksi yösyöttö on nykyään käytössä- mites teillä?

Elli kirjoitti...

Haaah! mein tissitakiainen ei vieläkään osaa yksin nukkua. blargh sanon minä! yöt menee useimmiten ihan hyvin, mutta nyt on pari yötä ollu sellasta että unessa rupee huutamaan ja kitisemään, liekkö mahan puruja tai jotain, kuiteskin rauhottuu sit aika pikaseen.
mut kyl tää tästä!

päivärytmit tuntuu muuttuvan niin usein, etten ite pysy perässä.