lauantaina, kesäkuuta 27, 2009

Loma! Loma!

Espanjassa paistaa aurinko ja on lämpöä 33. Mutta on se lämmintä Ruotsissakin. Mikä siinäkin on, että aina lomat ulkomailla osuu niin, että kotonakin olisi juuri silloin tosi makee ilma?? Sitten ihan taatusti sataa loppukesän kun tullaan reissusta kotiin...

No, en kyllä valita. Täällä on tosiaan uskomattoman lämmintä ja poolilla on kiva maata. Verakin uskaltautui jo altaaseen ja saatiin lopulta raahata sieltä kiljuen kotiin.

J:n kaveripariskunta lähti tällä kertaa mukaan. Heillä on 3vuotias lapsi. Tosi mukavaa että lapsista on toisilleen seuraa, tosin tämä 3v on ujostellut aikalailla alkumatkan, vaikka Vera on yrittänyt kovasti hieroa tuttavuutta. Sinänsä mukavaa myös, että meillä aikuisilla on seuraa. Mutta mutta... vaikka kuinka tulisi ko ihmisten kanssa hyvin juttuun, huomaa jo yhden päivän saman katon alla asumisen jälkeen että tavat on erilaiset ja jotkut asiat vähän ärsyttää. Viikon päästä kun vieraat lähtevät on varmaan jo ihan kypsä..? Tai sitten ei, voihan se olla että asiat tasaantuvat hyvinkin.

Mielenkiintoinen kokeilu joka tapauksessa asua 60 neliön kämpässä kaksi perhettä viikon. Onneksi meillä on sentään omat huoneet ja omat kylppärit. Ja onneksi ollaan vielä kaverien lähdettyä oman perheen kesken vajaa viikko...

Onko teillä hyviä/huonoja kokemuksia kaverien kanssa matkustelusta?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

olkaa mahdollisimman paljon ulkona! me oltiin talvella kavereitten kanssa Ruotsin tuntureille 4 päivää, 60 neliötä, yksi vessa, 5 alle 4 vuotiasta lasta ja 4 aikuista. hyvin meni.; )

Täällä on ihan sairas helle....