lauantaina, kesäkuuta 13, 2009

Bilettä toisensa perään

Nyt on juhlittu oikein antaumuksella. Torstaina oli taloyhtiön pihajuhlat ja vaikka sieltä tulinkin ihmisten aikoihin kotiin, nukuin silti aamulla pommiin! Ei vaan uskoisi, mutta tuohon elävään herätyskelloon ei voi tosiaankaan aina luottaa. Tyyppi heräsi vasta ysiltä!? No, se onkin ollut kuumeessa, joten rytmit on ihan sekaisin. Nyt se nukkuu päiväunia aivan liian myöhään taas ja eilen oli kuulemma mennyt nukkumaan yöllä puoli kaksitoista samaan aikaan kun isänsä. Hei haloo, tästä ei missään nimessä saa tulla tapaa...

Itse jatkoin juhlimista eilen firman kesäjuhlissa, joissa pidin oikein ekaa kertaa puheen 120 henkilölle - lyhyen sellaisen jossa esittelin uudet työntekijät, mutta silti. Vähänkö jännitti etukäteen mutta jälkeenpäin olin sikaylpeä itsestäni - ja sitä pitikin sitten juhlia aamuneljään!! Oltiin ihanassa Rosendahls Trädgårdenissa, joka tosin ei valitettavasti ole parhaimmillaan sateessa; myöhäiseksi illaksi onneksi vähän kirkastui. Sieltä siirryttiin juhlimaan cityyn ja maksettiin 200 kruunua sisään baariin. Vähänkö törkee hinta. Mä olen kyllä ihan ulkona yöelämästä täytyy sanoa. Mutta eipä sitä kovin usein pääse/joudu bilettämään aamuun asti joten olkoon.

Tänään siis toivutaan väsyneenä sängyn pohjalla. Ei vanha kyllä tosiaankaan tällaista jaksa enää kovin usein... firman keski-ikä kun on jotain 28 niin tälläinen täti-ihminen ei ihan ole samassa kuosissa kuin meidän juniorit.

Päiväkodin kesäjuhlat, jotka myös olisivat olleet eilen, valitettavasti missattiin koska tytsy oli tosiaan kuumeessa. Nyt on jo ihan täydessä vedossa, mutta rymit ihan keturallaan. Täytynee kohta alkaa herätellä, jotta saadaan se edes johonkin aikaan illalla nukkumaan.

Ei kommentteja: