tiistaina, elokuuta 05, 2008

Jetlaaki

Jetlag on totisinta totta. Eilen mentiin iloisesti unille klo 20, jopa ekaa kertaa niin että itse osoitettiin unirättiä ja sänkyä kohti. Ajattelin, että näinkö helppoa se voi olla. Väärin. Klo 21 alkoikin unilta herääminen, noin niinkuin Amerikan aikaa klo 15, herääminen päiväunilta siis. Ja hätääntynyttä itkua ja väätelyä kesti sitten koko illan - vaikka siirrettiin omasta sängystä äidin ja isän viereen. Pääteltiin että sisäinen kello varmaankin sanoo, että on iltapäivä, ja hätäännyttää kovasti kun onkin pimeää? En tiedä. Joka tapauksessa meni homma lopulta siihen, että J lähti kävelylle sateeseen keskiyöllä ja sen jälkeen vihdoin tyttö kuukahti.

Saa nähdä miten tänä yönä. Vielä ainakin ollaan unten mailla.

Vastapainoksi, onneksi matkasta oli paljon iloakin. Ja juu se matkaraportti (vaikkakin varmaan aika lyhyt) on kyllä tulossa vielä..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pidän peukkuja! Meillä sama käynnissä mutta toiseen suuntaan - aamuyöllä luvassa leikkituokio tai kaksi.

Olipa muuten sattumaa, että meillä on suunnitteilla matka samoille nurkille, kuin mistä just palasitte. Niiltä nurkilta ollaan muuten nimenomaan löydetty noita ei lapsiperheille -majoitusvaihtoehtoja. Tuokin, jonka olit linkannut, kirjoittaa nettisivuillaan hyväksyvänsä lapsia asiakkaikseen vain harkinnanvaraisesti.... Lisää vaan vinkkejä kiertoon siis, jos sopii toivoa ;)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Saara, onneksi tuntuu,että ollaan nyt selvitty jetlagin kurimuksesta! Mutta viikko siihen tosiaan meni..

Ihan totta, en muistanutkaan että kirjoittelit juuri tuosta asiasta aiemmin! Nyt kun sanoit, niin tuolla oli tosiaan monta paikkaa mihin eivät ottaneet pieniä lapsia lainkaan. Cape Codista tuli monesta paikkaa sellainen vastaus varauskyselyihin. Mutta sitten oli myös näitä poikkeuksia, jotka kuitenkin hyväksyivät lapset vaikka netissä oli maininta että ei. Eli kannattaa tosiaan silti kysyä, jos joku paikka on oikein kivan tuntuinen muuten! Useilla oli myös periaatte "wellbehaved children are welcome", mikä on aika koominen käsite ... varsinkin pienestä vauvasta sanottuna, millainen sitten on wellbehaved vauva??? Joka ei itke..?

Toisaalta jos on oikein kovaääninen ja itkuisa vauva tai lapsi, kyllä B&B:ssä kaikki äänet kuuluu naapurihuoneeseen eli ei sekään kovin kivaa ole.. eli ymmärrän kyllä myös sen näkökulman.