tiistaina, elokuuta 05, 2008

10 askelta

Tänään vihdoin saatiin ostettua, 1v lahjaksi, lära gå-vagn - ja ei mennyt kuin tunti niin jo kävellään ilmankin! Näinkö se toimiikin??? Siis jos oltaisiin hommattu kärry kuukausi sitten niin sitten oisi käveltykin jo aika päivää...?

No joka tapauksessa, vaunusta on riemua riittänyt koko illaksi, ja meillä siis on tämän lisäksi kävelty tänään peräti 10 askelta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ollaan harkittu tuota samaa, mutta ollaan ajateltu, että on ehkä vielä liian aikaista.Pelkään, että kärry lähtee alta ja sitten kellahdellaan entistä enemmän. Vai lähteekö se?
Oikein paljon onnea Veran ekasta oikeasta ikävuodesta! ja onnea myös suoritetusta naisten tai tässä tapauksessa tyttöjen kympistä eli kymmenestä askeleesta. :)
Kovasti odottelen vielä tarkempaa kuvareportaasia reissustanne, niin voin sitten huokailla kateellisena. ;)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Elina, minkäs ikäinen Milena nyt onkaan, reilu puoli vuotta? Hyvin mun mielestä tuon kärryn olisi voinut jo 9-10kuisena hankkia. Tämä meidän vaunu on tarkoitettu merkinnän mukaan 6kk+, mutta se on mun mielestä kyllä aika aikaista. Mm. Brion vaunu muistaakseni on 9kk+. Meidän vaunu on tosi tukeva eikä ainakaan Veralla ole kertaakaan lähetenyt alta tai kellahtanut.

Kiitos onnitteluista :) Kuvareportaasi myös tuloillaan...