maanantaina, elokuuta 11, 2008

Iso tyttö nukkuu omassa huoneessa

Vera on vihdoin siirtynyt omaan huoneeseen. Ensimmäinen yö takana ja hienosti sujui, sekä äidillä että tytöllä (melkeinpä enemmän olin itsestäni huolissani :) Nyt sitten on virallisesti Veran huone, jossa nukutaan ja on leikkinurkka ja oma tila.

Minullakin työn aloitus lähenee, enää tasan 3 viikkoa äitiyslomaa jäljellä. Ristiriitaisin tuntein valmistaudutaan tähän hurjaan siirtymään. Toisaalta on todella kivaa mennä töihin, tavata työkaverit, saada takaisin ainakin ajoittain rauhalliset lounaat (tai ainakin saanee keskittyä omaan syömiseen, jos nyt ei niin rauhallista aina olekaan) ja omaa aikaa.

Toisaalta on aika haikeaa, että tämä äitiysloma-aika on sitten lopullisesti ohi... ei enää ihania hitaita aamuja, kiireettömiä aamupaloja, päiväunia vauvan vieressä, valloittavia hymyjä unilta herätessä, haleja keskellä päivää,kävelyjä ja kahvitteluja muiden äitien ja vauvojen kanssa... niin se vain aika menee, ja kohta on Verakin päiväkotilainen. Mutta ensin on isän vuoro olla kotona. Ja onneksi minullakin säilyy vielä sentään yksi hidas hellittelypäivä, kun alkuun töitä on vain neljänä päivänä viikossa.

Ei kommentteja: