perjantaina, joulukuuta 14, 2012

Joulua kohti!

Ensimmäinen viikko uudessa työssä onnellisesti ohi. Hyvin vai huonosti, vaikea sanoa, kun on pihalla kuin lumiukko, mutta oli miten oli - hengissä!! Aloitin maanantaina HR-hommissa eräässä ruotsalaisessa firmassa. Ihan superhypermahtavaa kaiken angstin jälkeen :) Työnhaussa kävi siis lopulta hyvin - ja työpaikka löytyi tutun kautta.

Siitä syystä ei ole täältä juurikaan viime aikoina kuulunut mitään. Samaan syssyyn kun osui viime viikolla edellisen työn lopetus + joulujuhlat, eilen päiväkodin Lucia ja joulujuhlat, omat isot synttärijuhlat pari viikkoa sitten, sekä tentti huomenna. Tentti mennee kyllä ihan penkin alle, koska en ole ehtinyt/jaksanut yhtään lukea. Mutta toisaalta tavoite on jo saavutettu - uusi työpaikka - joten eipä tuo niin haittaa vaikkei tentistä selvittäisikään. Joka tapauksessa kurssilla opitut asiat tulevat todellakin uudess työpaikassa tarpeeseen, joten kurssi on ollut kaiken ajan arvoinen. Jatkossa saan taistella työoikeudellisten asioiden kanssa varmasti väsymiseen asti...! Kerkesin tällä viikolla jo 2 päiväksi Jönköpingiin, jossa en ollut koskaan aiemmin käynytkään (mahdollisesti pienenä, mutta siitä ei ole muistijälkiä). Enpä nähnyt Jönköpingistä muuta kuin hotellin ja kaupungin läpi junalle kävellessä. Konttoreita on ympäri Ruotsia, joten tässähän pääsee turneelle vielä kevään aikana. Tulee Ruotsi tutuksi (tai ainakin tutummaksi ...)!

Viikko jouluun, tänä vuonna ollaan kotona Tukholmassa ja saadaan vieraita Suomesta. Todella ihanaa viettää joulua uudessa kodissa. Tämän viikonlopun aikana kun saisi hommattua joulukuusen vielä. Ja lahjat... ne ehkä jää ensi viikonloppuun kyllä, koska silloin saapuu apujoukot Helsingistä. Ja joulun jälkeen on luvassa 2 viikon loma. Lähdetään matkalle Ameriikkaan. Hurraa :)

Mites teillä, onko jo joulufiilistä?

2 kommenttia:

pilami kirjoitti...

Hei mahtavaa, onnea uudesta työpaikasta!! Mä yritän kanssa löytää uusia haasteita kun palaan tältä äitiyslomalta töihin. Olen päättänyt aloittaa työnhaun tammikuussa, vähän vaan tuntuu lohduttomalta, kun kaikki firmat irtisanovat jatkuvasti. Mut katsellaan josko jotain löytyisi... ;)

Musta tuntuu, että olen pääsemässä siitä jouluun liittyvästä "pitää olla näin ja näin" -meiningistä tänä vuonna lopullisesti. Otan ihan vaan rennosti enkä edes pese tota uunia, jos en koe ehtiväni. Kunhan ruoat on tehty ja kotia vähän putsattu, niin siitä se joulu sitten syntyy. Nyt odotan ihan hirmu innolla aattoa, kun esikoinen on sen 2,5 vuotta ja tämä on varmasti se eka joulu, jolloin lapsi tajuaa pukkikuviot sun muut. :)

Iloista joulun aikaa!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Pilami, hyvä asenne! Mäkin yritän enkä kyllä ole muutenkaan mikään kodinhengetär tai viimeisen päälle, joten aina mennään vähän siten miltä tuntuu. Mies kantaa enempi stressiä jouluruoasta kun minä :)

Miten meni joulu, varmaan pukkia jo jännitettiin? :)

Niin ja tsemppiä työnhakuun! se on tosiaankin haasteellista, mutta kyllä se tärppääkin jossain vaiheessa, ei vaan saa luovuttaa!