lauantaina, syyskuuta 04, 2010

No news

No news.... ennenaikaisia supistuksia tulee tiheää tahtiin mutta edelleen täällä sinnitellään. Viime yönä kuvittelin jo, mutta ei. Pitäisi kai lakata odottamasta, niin sitten se ehkä vain yhtäkkiä tapahtuisi. En vaan tiedä miten sen kärsimyksen taas kestää, on se niin karmaisevaa puuhaa koko synnytystouhu. Senkin takia vaan toivoo, että olisi jo ohi. No, maksimissaan siis 2 viikkoa jäljellä, ja eilenkin oltiin vielä kylässä kavereilla ja muutenkin yrittänyt sopia joitakin menoja ettei nyt elämä ihan pysähtyisi. Tänään oltiin peräti Eläinmuseossa..

Huomasinpa tässä vakiblogeja lukiessani että olin saanut kunnianosoituksen! Sepäs mukavaa, kiitos Elvira! Laitan 7 faktaa piakkoin.

Ps. en taida kuitenkaan kyetä elämään 6 vaatteella koko syyskuuta.. ainakin se tuntuu päivien kuluessa yhä haasteellisemmalta. Vaikka en edes laskisi niitä sairaalavaatteita mukaan :) Itse asiassa, mulle varmaan sopisi paremmin joidenkin haasteesta muokkaama versio: käyttää kaikkea, mitä kaapeista löytyy. Tämä voisi olla hyvinkin loppuvuoden versio, jossa vuoden lopussa veisi kirpparille sellaiset kuteet joita ei ole tullut käytettyä yrittämisestä huolimatta (kesävaatteita ei ehkä voisi laskea tähän mukaan kuitenkaan). Mutta ehkä imetysaika ei ole sopivin tämmöiseen(kään) haasteeseen...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on hyvä taktiikka tuo pitää itsensä kiireisenä. Rattoisia viimeisiä hetkiä tässä tilassa (on siinäkin puolensa - you know) ja onnea matkaan!

Minäkin suosittelen lämpimästi Manducaa! Meillä myös käytössä rinnalla Rockin´ baby kantopussi - hyvä yhdistelmä, jolla kantaa tarpeen tullen lyhyitä matkoja myös molempia muksuja! Ja jos haluatte koelainaksi jompaa kumpaa, se järjestyisi vaikka meiltä nyt kun olemme kotiutuneet maailman toiselta puolelta tähän samaan kaupunkiin.

- Saara sieltä entisestä piste-blogista.

Elli kirjoitti...

ah, edelleen yhtenä kappaleena siis :D

muakin on alkanu jo jännittää synnytys. tänään vähän googlailin synnytyssairaaloita täältä, mutta eiköhän me vaan mennä paukkasta tohon Karolinskaan, kun se on lähinnä. tuskin niissä niin isoja eroja on ja suurimmaltikinhan se on henkilökunnasta kiinni ja siitä ei ikinä sitten tiedä onko niillä piikki pyllyssä vai ei :D

Tukholman tyttö kirjoitti...

Saara, kiitos tsemppaamisesta, näinhän se on että homma ei valttämättä ainakaan helpota kunhan baby tulee... ;)
Voitaisiin hyvinkin kokeilla teidän Manducaa lainaan, sehän olisi ihan loistavaa tietää etukäteen että se toimisi meillä. Olisiko se teillä peräti myynnissä vai onko teillä vielä itsellä sille tarvetta?

Elli, niinpä... mä kyllä suosittelen kanssa että Karolinskaan vaan. Ja eihän sitä edes tiedä, jos siellä on tungosta, saattavat lähettää teidät joka tapauksessa jonnekin muualle... BB Stockholmiin pitää paikka varata etukäteen, joten sinne ei varmaan pääsisi kuitenkaan.

Haluisin sanoa että "kyllä se hyvin menee" mutta kun on samassa liemessä tietää miten latteelta tuollaiset höpinät kuulostaa... vaikka se varmasti meneekin lopulta hyvin :)