keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

Kutsu

Taas olisi niin kauheesti sanottavaa ettei tiedä mistä päästä aloittaisi! (ja nukkuakin pitäis...) Mistäköhän se johtuu? Vaikka ei edes ole kummempaa tapahtunut! Ollaan vaan oltu (ehkä) vähän kipeinä, J tänään sairaslomalla (mahtoiko tuo olla edes kipeä vaan vain lusmu), Vera jo päiväkodissa ja minä normaalisti töissä.

Tänään pamahti sähköpostiin kutsu kemuihin - katsomaan Ruotsin Euroviisujen finaalia yhden ystävän ja sen muiden naispuolisten ystävien luoksen popcornin ja siiderin kera! Musta tämä on ihan huippua. Me on kerran järkätty bileet & kisakatsomo Euroviisujen kunniaksi, mutta se oli sentään tämä koko Euroopan laajuinen mittelö. Tämän kertainen kutsu on maaliskuulle, joten kyseessä ei voi olla muu kuin Ruotsin finaali. Iso juttu siis, du vet väl!! En kyllä ehkä pääse, kun saatetaan olla Suomessa, mutta jo kutsun saaminen oli mainio juttu. Ruotsalaiset on aivan ihanan pähkähulluja euroviisu-fanittajia!

Viime postaukseen oli tullut parikin kommenttia liittyen meidän Etelä-Afrikan matkaan - siitähän ei siis ole aiemmin ollut blogissa mitään, kun silloin elelin vielä tosi hiljaista blogielämää. Blogi oli olemassa, mutta aloin aktiivisesti kirjoittaa vasta kevään 2007 aikana. Ja matka tehtiin siis uuden vuoden aikaan 2006-2007. Taidanpa laittaa siitä ihan oman postauksen kuvineen!

Sain vihdoin myös luettua kirjan! Siitäkin lisää seuraavassa postauksessa :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jees, laita ihmeessä E-Afrikka postaus. Mua kiinnostaa!!! Ei taidettu vissiin ihan samaan aikaan olla, kun me lähdettiin 13.1., päivä häidemme jälkeen. :)