torstaina, heinäkuuta 31, 2008

Vera 1 vuotta

Vera täyttää tänään vuoden! ONNEA VERA! Tai tätä aikaa varsinaisesti huomenna, mutta Suomessa ja Ruotsissahan ollaan jo torstaissa. Tällä hetkellä neiti vetelee sikeitä hotellin matkasängyssä. Veran 1-vuotisjuhlia vietetään New Yorkissa, ohjelmaa ei ole vielä päätetty vaan säästä riippuen mennään joko Central Parkin eläintarhaan taikka Natural History museoon, jossa on kuuleman mukaan lapsille jänniä juttuja. Ruotsissakin on jotkut kemut tiedossa kunhan päästään kotimaan kamaralle.

Kokonainen vuosi jo, uskomatonta kyllä....

Ollaan siis matkan päätepisteessä New Yorkissa ja perjantain ja lauantain välisenä yönä on lento takaisin Ruotsiin. On ollut tosi kivaa, mutta kyllä on mukavaa tulla kotiin :) Vähän tähdellisempää matkaraporttia ja kuvia luvassa viikonloppuna.

6 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Onnea Vera ja onnea kaikki muutkin, jotka ovat vuoden verran olleet jotain speziaalia!

Mutta on se jooo, hassua. Vuosi ja mitä kaikkea onkaan vuoteen mahtunut. Se on vaan niin …uskomatonta.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Veralle, hän vaikuttaa herttaiselta muksulta! Ja tämä on ainut 'vauva-blogi', jota jaksan säännöllisesti seurata. Onnittelut siis myös mukavasta blogista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Lämpöiset onnitteluhalit Veralle!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hna, Kiitos! Eikö tosiaankin ole hassua. Aika menee samaan aikaan hitaasti ja nopeasti. Ja tuskin se seikka juuri muuttuu seuraavan vuoden aikana...

Ipo, kiitos ja kiva kun kävit kommentoimassa! Mukavaa myös saada positiivista palautetta, jaksanee kirjoitella jatkossakin :)

Auringonkukkametsä, suuret kiitokset!!

Anonyymi kirjoitti...

Isot synttärionnittelut Veralle!
Vaikkakin tosin myöhästyneet sellaiset.

Kuvasta päätellen oli mieleenpainuva synttäri. Hienoa, että jaksoitte koko perhe matkustaa. Hattua nostan, aikaeroväsymys ei ole kiva asia kenelläkään.

Mekin muuten käytiin Kanadassa, tosin liikuimme Vancouverin suunnalla.

-Koo

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos Koo! Oli tosiaan hieno synttäripäivä :)
Mutta kyllä ollaan oltu aika hajalla tällä viikolla. Onneksi aikaero-ongelmia ei tullut reissussa, siksi kai sitä niin hyvin jaksoikin.

Vancouveriin olisi kiva päästä joskus, mutta sinne on vaan niin hirmuisa matka täältä että taitaa jäädä haaveeksi :)