keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2010

Lasten suusta

Vera jutteli vauvalle masussa ja sanoi kysyvästi että "kohta se tulee pois?", ja kysyi sitten silmät ymmyrkäisenä, että "mistä se pääsee?". Äiti meni hetkeksi hiljaiseksi ja näytti sitten että tuoltahan se tulee, ja siihen Vera että "tikapuita tulee ja laskee alas". Juu juuri niin. Sitten oltiinkin jo liukumäessä, kuinka vauva liukuu äidin jalkaa pitkin liukumäkeä :) Onneksi ei tarvitse mennä enempää yksityiskohtiin vielä 2 vuotiaan kanssa...

ps. Olen kokeillut ainakin pariakymmentä eri taustakuvaa tänä iltana - jos joku on täällä käynyt ja ihmettelee :) vaikea valita!!

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

mäkin huomasin uudet taustakuvavaihtoehdot blogeihin! kivaa!

meidän 7-vuotiaan mielestä vauvat tulee suun kautta ulos :-D

Kukannuppu kirjoitti...

Just tuota kyssäriä mäkin pelkäsin. Onneksi sitä ei vielä tullut!!! Jotenkin kai vaan se sairaalassa sitten syntyi...

Tukholman tyttö kirjoitti...

Elli, variaatioita on monia näköjään :)

Kukannuppu, ai teillä vältyttiin kokonaan? Mä olin vähän yllättynyt kyllä hetken, en ollut osannut odottaa... vaikka onhna se aika looginen kysymys ;)

Elli kirjoitti...

joo :D napaa on kanssa epäilty tällasesta virasta, mutta kyllä sitten suuhun on päädytty viimesimmän keskustelun perusteella.

lapset osaa kyllä möläyttää mitä mainioimpia asioita! ai kamala sentään. me yks aamu miehen kanssa vitsailtiin aamiaispöydässä mun raskauden alkuaikoina kun oli pahoinvointia ja muuta. ja mies sitten naureskeli että "honeeyyy! im getting tired of playing with myself in the shower!" johon sitten englantia pirullisen nopeasti oppinut muksu tokaisi reippaasti että: "ill never get tired of playing with myself in the shower!"
oli ehkä hieman pitelemistä ettei aamutee lentänyt nenän kautta ulos :D