sunnuntaina, toukokuuta 01, 2005

vappupiknikkiä

Hurraa! Vappupiknikkimme kävi toteen, pilvisestä säästä huolimatta! Yksi ilmoittautuneista tosin peruutti aamusella vedoten raikkaan ilman shokkiin, joka oli iskenyt aiemmin viikolla. Suomessa tätä olisi voinut epäillä joksikin alkoholiin liittyväksi, muttei täällä.

Piknikin keskeinen sisältö oli syöminen ja Suomen vappuun haikailu. Joimme skumppaa, söimme kertakäyttögrillissä paistettua lihaa sekä bulgur- ja pastasalaattia, sekä erinomaista mustikkapiirakkaa ja minun tekemiäni, loistavat arvostelut saaneita vappumunkkeja. Vain simaa jäimme kaipaamaan, sekä ilmapalloja ja niitä tuhansia muita vapunviettäjiä. Puistossa oli paljon perheitä tosin. Ei kuitenkaan vapunviettäjiä, paitsi eräs suomalainen tyttöjoukko jonkun aikaa mutta meille ei selvinnyt olivatko he erityisesti vapunvietossa. vai paikalla muuten vaan.

Pohdimme myös sosiaalidemokraattien mielenosoituksen tarkoitusta. Mitä järkeä sossujen on osoittaa mieltä paremman Ruotsin ja yhteiskunnan puolesta, kun heillä on ollut valta viimeiset 40 vuotta (muutaman vuoden poikkeusta lukuunottamatta) itse asiassa TEHDÄ asialle jotain. He siis marssivat itseään vastaan?!

Ei kommentteja: