keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2012

Costa del Sol, 31 astetta



Tänä kesänäkin onneksi päätettiin lähteä tuttuun paikkaan Espanjaan. Aikaisempina kesinä on lämpöä riittänyt myös Suomessa ja Ruotsissa, mutta nyt nautitaan täysin seimauksin tästä 30 asteen lämmöstä etenkin lukiessa kaverien facebook päivityksiä sateisesta pohjolasta.


Viikko takana, aloitettiin Madridista, jonka tienoilla käytiin J:n serkun häissä, ja sieltä sitten parin päivän päästä ajeltiin 8 tuntia Aurinkorannikolle. Tarkoitus oli alunperin pysähtyä yöksi Cordobaan, mutta 37-39 asteen lämpö pelotti ja skipattiin se reissu. 


Aiemmat päivät on tuttuun tapaan vietetty enemmän altaalla, mutta rantakin oli ihan succé. Hiekkaa tosin reissun jälkeen löytyi joka paikasta, joten ehkäpä tyydytään seuraavat päivät altaalla makoiluun. Vidarilla on ollut täysi varustus päällä:



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen toimittaja Sveriges Radion Sisuradiolta. En tiedä onko kanava ollut sinuun ennen yhteydessä (?????) Mutta olisin todella kiinostunut tekemään kanssasi haastattelua! jos olet kiinostunut laita minulle sähköpostiini yhteystietosi! anni.riitaho@sr.se / Anni