keskiviikkona, lokakuuta 12, 2005

telkkarin töllöttelyä

Ei se Susan sitten edes avannut sitä kirjettä vaan palautti sen avaamattomana, argh. Mutta webbisivuilta löytyi testi, kuka olet - siis kuka Wisteria Lanen vaimoista olet. Samaa sarjaa kuin Sinkkuelämässä siis. Itse olin Susan Mayer, olikohan se nyt hyvä vai huono...? No parempi kai kuitenkin kuin Edie.

Tänään meillä katsotaankin vaan futista Ruotsi-Islanti. Ruotsi on kuitenkin jo selvittänyt tiensä jatkoon, joten jännityksen ja kiroilun taso vaikuttaa olevan suht alhaalla :)

Ruotsintunnilla eilen piti valita kenestä tunnetusta ruotsalaisesta tekee esitelmän. Valitsin Ingrid Bergmanin. Koko ajan pohdituttaa olenko unohtanut jonkun joka olisi ollut TOSI hyvä esitelmän aihe. Sitä voinee vielä muuttaa, jos saan joltakulta hyvän vinkin...? Miten angsista lienee esitelmän kirjoittaminen, kun jo pelkän aiheen valitseminen on näin vaikeaa!!

Niin ja piti vielä sanoa, kun tehtiin tavutustehtäviä, että mitä kamalaa sitä näkeekään -oikea tavutus meni aivan kummallisesti!! Oikein pahalta tuntui, kyllä Suomen tavutussäänöt on sen verran tiukassa. Esimerkiksi sana Leendet tavutetaan: Lee-ndet. Ja sana Finskor tavutetaan Finsk-or. Apua! Toivottavasti tämä ei tartu!!

Ei kommentteja: