tiistaina, lokakuuta 25, 2005

duunihaastattelua

Aivan mieletöntä! Olin työhaastattelussa ja pääsin jatkoon! Eka kierros oli viime viikolla, siinä oli mukana vielä 13 hakijaa. Siitä valitsivat 4-5 jatkoon ja olen siis yksi niistä. Jihaa! Oma tavoitteeni oli päästä haastatteluun asti, se on nyt saavutettu moninkertaisesti. Seuraava kierros on ensi viikolla, ja kävi siinä miten kävi, niin joka tapauksessa toivoa on! Kuulemma toinen haastattelijoista seuraavassa vaiheessa on norjalainen... joten pidetään peukkuja, että ymmärrän kysymykset oikein. Norjankielen taitoni kun on hiukan ruosteessa (lue:olematon).

Tänään töissä duunikaveri totesi, että kylläpäs olet väsyneen näköinen, sinäkin. Itse en ollut mitään niin vakavaa huomannut, mutta ilmeisesti näin on. Lohduttavaa sinänsä, että viittaus minuun"kin" sisälsi ajatuksen siitä, että ko työkaveri itse nimenomaisesti on väsynyt. Mutta kyllä tämä pimeys syö naista on se vaan niin.

1 kommentti:

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos! Joo hienolta tuntuu. Etenkin vieraalla kielellä suoritettuna siitä tulee kyllä tosi voittajafiilis :) ihan riippumatta siitä, miten jatkossa käy.