maanantaina, elokuuta 15, 2011

4 days to go

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Muuttoviikko, perjantaina lähtee muuttoauto lahden yli. Päätimme lopulta hoitaa muuton itse, kun firman palkkaaminen pelkän irtaimiston viemiseen olisi maksanut 2700 euroa + alv. Ja siis meillä ei lähde huonekaluja muuta mukaan kuin Veran sänky ja parvekekalusteet (jos nekään). Mun mielestä kerrassaan törkeä hinta, mutta ottaahan ne kun yritykset maksaa. Suurin osa maasta muutoista kun lienee ex pat tyyppisiä, joissa työntekijän yritys kustantaa lystin. Meillähän ei näin ole, joten laskettiin että jonkun verran voi jo itse pakata, että säästää tuon 3500 euroa... kaverit ja sukulaiset lähtee vielä avuksi ja seuraksi, joten toivottavasti homma sujuu suht vähällä päänsäryllä.

Mutta tämä pakkaaminen... ei herranen aika miten tavaraa voikin olla PALJON. Kun vielä Suomen tuliaisena on yksi vauva! :) Ja siitä huolimatta, että olen jo antanut lähes kaikki Vidarille pieneksi käyneet vaatteet ja tavarat pois, ja aika paljon myös Veran vaatteita. Saa nähdä miten selvitään...

Kommenttilaatikkoon: keskustelimme yhtenä päivänä edesmenneistä ihmisistä. Kerroin että isänäiti on taivaassa, samoin kuin vaarin äiti. Vera selvästi fundeerasi asiaa, ennen kuin kysyi ryppy silmien välissä: "miten ne pysyy siellä taivaassa?"
Voi pientä!

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Voi hyvänen aika, justhan te vasta tulitte... *huok* :)